Lapas

1/11/2011

Ievas Nagliņas personālizstādes "Gaismas Kalns" atklāšana

13. janvārī galerijā FLAT tika atklāta mākslinieces Ievas Nagliņas personālizstāde GAISMAS KALNS.

Šajā ziemā, kad ap mums izaug aizvien augstāki sniega kalni un košais Ziemsvētku laiks ir pagājis, nepieciešamība pēc gaismas nav mazinājusies. Tad var uzkāpt GAISMAS KALNĀ. Katrs savā. Lielā, lēzenā, zaļā vai baltā - tas nav tik svarīgi - bet kalnā, kur vairāk gaismas, plašāks skats un mazāk liekā.

Izstādē būs apskatāmas gleznas un gaismas instalācija.

Ieva Nagliņa (1981) 2007. gadā ieguvusi maģistra grādu Latvijas Mākslas akadēmijas grafikas nodaļā. Māksliniece glezno abstrakcijas stilā, nodarbojas arī ar grafiku un grafisko dizainu. 2010. gada oktobrī Ieva Nagliņa organizēja grafikas izstādi un konferenci par grafikas mākslas attīstību Latvijā „Lapu mežs”. Māksliniece piedalījusies ceļojošā Latvijas un Baltkrievijas mākslinieku grafikas izstādē „Laika zīmes“ (2010), kā arī daudzās grupu izstādēs, sākot no 2001. gada. Mākslinieces iepriekšējā personālizstāde „Vienkārši“ notika 2009. gadā „Mojo” bārā.

Izstāde GAISMAS KALNS apskatāma no 13. janvāra līdz 13. februārim katru dienu no plkst. 12.00 – 22.00, izņemot svētdienas . Adrese – Ģertrūdes 46, cappuccino bar and gallery FLAT.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru