Lapas

3/21/2011

Super piedāvājums tikai 7 dienas kopā ar Atlaižuklubs.lv par 0,99 LVL

Kūstošs baltās šokolādes fondants ar saldētām vīnogām un zemeņu mērci + melna kafija vai tēja kapučīno bārā un galerijā FLAT tikai par Ls 0.99! Uzdāvini saldu pārsteigumu! 

Piedāvājums pieejams šeit >> 

Tu jau zini, kā ir ar noslēpumiem – tie patīkami kņudina pakrūtē, un reizēm mēle tā vien niez, lai ar tiem padalītos. Esam Tev sagatavojuši saldu jo saldu noslēpumu, kurā vari dalīties ar saviem draugiem un mīļajiem – kapučīno bārā un galerijā Flat vari nobaudīt vienu no noslēpumainākajiem un gardākajiem desertiem – baltās šokolādes fondantu, kurš pieejams tikai labākajos Rīgas restorānos. Lai piedāvājums būtu vēl kārdinošāks, Flat to pasniedz kopā ar ledus aukstām vīnogām un zemeņu mērci, kā arī tasi melnas kafijas vai tējas pēc Tavas izvēles. Un viss šis debešķīgais garšas baudījums ar veselu 67% atlaidi! Dzīve ir saldu pārsteigumu pilna! 

Šokolādes fondants jeb kūstošā šokolādes kūka ir unikāls deserts, jo no ārpuses tas izskatās kā šokolādes kūka, bet jau pēc pirmajiem pieskārieniem ar karotīti tas atklāj kūstošu šokolādes suflē. Šis deserts ir unikāls, un tā recepte tiek rūpīgi sargāta. Tikai daži Rīgas labākie restorāni lepojas ar to, ka var piedāvāt šo ekskluzīvo gardumu saviem viesiem. Flat šo baudījumu ir pacēlis jaunā līmenī, piedāvājot nogaršot karsto kūku kopā ar saldētām vīnogām un zemeņu mērci, tādējādi radot neaizmirstamu garšu kontrastu un karstā/aukstā saspēli vienā gardā kumosā.

Flat pasniegtais ēdiens ir kā ceļojums, kas piedāvā labāko no Eiropas virtuves. Te Tevi gaidīs aromātiskas zupas un krēmzupas, svaigi, sulīgi salāti, daudzveidīgi pamatēdieni un kā sulīga odziņa dzīves saldināšanai – kārdinoši, mutē kūstoši deserti. Šis ceļojums ēdienu pasaulē sākas tepat, Ģertrūdes ielā 46, kapučīno bārā Flat, tāpēc dodies ceļojumā, baudot labāko no Flat ēdienkartes un apskatot aktuālo mākslas izstādi, jo katru mēnesi galerija Flat pārsteidz ar jauniem mākslinieku darbiem.

Kapučīno bārs un galerija Flat Tevi gaidīs darba dienās un sestdienās 11.00 - 22.00. Svētdienās Flat garšu meistari atpūšas un gudro jaunus veidus, kā Tevi pārsteigt un palutināt.

Neliedz sev baudījumu un izgaršo pasaulē slaveno baltās šokolādes fondantu ar tasi tējas vai kafijas tikai par Ls 0.99!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru